Over mij

Kleine achtergrond

Mijn naam is Els Oomis, ik ben geboren in Oisterwijk, Nederland. Als 10-jarig meisje kreeg ik mijn eerste Kodak-branded plastic camera. Het hebben van mijn eigen donkere kamer op de leeftijd van 18 was mijn eerste ervaring met het ontwikkelen van zwart-wit fotografische films en prints. In die tijd werkte ik in een grafische bedrijf waar ik offsetlitho`s maakte voor de drukkerij. Dat was eind jaren 70.

Na een pauze heb ik de hobby fotografie weer opgepakt (het grootbrengen van 3 prachtige kinderen) . Na de aankoop van een nieuwe camera en een macro lens In 2014 begon mijn hobby grotere vormen aan te nemen. De macro wereld is groot en spannend en je bent niet verplicht ver van huis te reizen om dit te ervaren.

Helaas heb ik nog niet de kans gehad om de grote wijde wereld in te trekken. Ik zou graag naar vreemde en exotische plaatsen willen gaan, om foto’s van mooie landen en mensen te maken. En waar ik mijn enthousiasme voor fotografie nog verder door kan ontwikkelen. De foto’s in mijn galerijen zijn gemaakt in Nederland, BelgiĆ«, ItaliĆ«, Griekenland en Duitsland.

Groetjes Els.